Informatie Natasja Pedicure & Nagelstyliste

Sinds 2009 ben ik met mijn gezin woonachtig in het mooie Bovenkarspel. Bijna al mijn kinderen zijn volwassen en dus besloot ik dat het tijd was om eindelijk voor mijzelf te beginnen.

Ik geniet ervan om mijn medemens, zowel mannen als vrouwen het leven draaglijker te maken. In dit geval letterlijk aangezien onze voeten ons dragen. Voeten hebben vaak erg veel te verduren en graag zorg ik er voor dat u weer pijnvrij en met een goed gevoel de deur uit loopt. 

Ook de heren kunnen hun voeten met een gerust hart in mijn handen leggen!

We weten allemaal dat als je handen en voeten er mooi en verzorgd uit zien je je een stuk beter voelt. Behalve uw voeten zijn ook uw vingers bij mij in goede handen. Met veel plezier voorzie ik uw eigen nagels van een mooie kleur lak. Maar ook als ik uw nagels voorzien heb van acryl/gel/polygel zijn er tientallen kleuren gellak met of zonder glitter, talloze kleuren acryl met of zonder glitter waar u uit kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de naturel, french manicure, cateye look, babyboom e.d

Nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? neem dan gerust contact op via telefoon ,mail of social media

Ik hoop u binnenkort welkom te mogen heten in mijn knusse salon.

Lieve groet Natasja

Graafwillemstraat 161

1611HD Bovenkarspel

06-53436446

Instagram

KVK 85899372

BTWnr: NL004169792B81

Belangrijk!

Wilt u uw afspraak annuleren ? dan graag minimaal 48 uur van te voren

Bij niet tijdig  annuleren van een afspraak ben ik genoodzaakt €25 in rekening te brengen!